Sunday, March 17, 2013

Cyber crime straff avhørt av Internett advocacy gruppe

http://www.pcworld.com/article/2031041/cyber-crime-punishment-questioned-by-internet-advocacy-group.html


Digitale rettigheter aktivister bruker et sikkerhetsbrudd som involverer hemmelighetsfull gruppen Anonym som en mulighet til bane mot en føderal anti-hacking lov kalt datamaskin svindel og misbruk Act.

Electronic Frontier Foundation er ikke forsvare de påståtte handlingene til Matthew nøkler, en tidligere Tribune Company ansatt som kunne møte så mye som 25 års fengselsstraff over føderale avgifter beskylder ham for å konspirere med medlemmer av anonym å banalisere i en Tribune nettside.

Men San Francisco-basert advocacy gruppe sier gjeldende lov betyr cyber forbrytelser er ofte forfulgt mye mer alvorlig enn forbrytelser av vold.
EFF sammenligner Keys' tilfelle til justisdepartementets rettsforfølgelse av politisk aktivist og Internett innovatør Aaron Swartz, der han møtte en maximumsentence av 35 år i fengsel og en bot på $1 million. Swartz begikk selvmord i januar.
Familien utgitt senere en uttalelse som erklærte at hans død ikke var bare en personlig tragedie, men "går ut produktet av en strafferettssystemet florerer med trusler og prosecutorial over."Denne uken, annonserte DOJ Keys' tiltale for brudd CFAA ved å gi medlemmer av anonym det logikk credentials for Tribune selskapets content management system. Som et resultat, systemet var brutt og en endret nyhetsartikkelen dukket opp på Los Angeles Times nettsiden for omtrent en halvtime.Betyr Keys' angivelige involvering garanterer tre forbrytelse kostnader og potensielt et kvart århundre verdt av fengsel tid? Kriminalitet krever straff, selvfølgelig, men EFF påpeker at 25 år ville være "en ekstremt lang fengsel for en forbrytelse som fikk liten skade."
Mens detaljer fra saken er fortsatt risting, er hans advokater hevdet hans handlinger var en del av undercover journalistikk.
Tastene har også blitt suspendert med lønn fra Reuters, det globale telegrambyrå hvor han var ansatt som assisterende sosiale medier redaktør, selv om den påståtte hendelsen skjedde før han begynte i selskapet. Reuters har rapportert at Keys' arbeidsstedet var å være demontert og hans sikkerhet pass ble deaktivert.
Thomson Reuters sa i en uttalelse lørdag at det er forpliktet til å adlyde lover og regler i hver jurisdiksjon der den opererer, og det bemerket at Keys' påståtte gjennomføre oppstod i 2010, før han ble med Reuters.

Les mer her:

1 comment:

  1. Some are not intimidated by cyber war, they ignore the danger of it. Them with them an aware they didn’t notice that criminals and foreign intelligence agencies vacuum up massive amounts of seemingly innocent, disparate data and weave it together into information that can be exploited.

    ReplyDelete