Wednesday, March 6, 2013

Redaksjonelt: Tiltak mot identitetstyveri krever bedre bevissthet kampanjer

http://www.engadget.com/2013/03/05/increasing-identity-theft-requires-better-awareness/


hass and associates cyber warning only

Evernote's massive passord tilbakestille forrige uke var den siste demonstrasjonen av lekk sikkerhet rundt forbruker låser og nøkler. Dropbox, LinkedIn, Twitter og andre foran handlingen Evernote. Disse angst-produserende forbruker irritasjonen oppstår over et bakteppe av økt cyber-angrep nyheter. Kinesiske hackere lyses opp i mange nyere forstyrrelser, underbygges av Akamais rapport av opprinnelse-angrep land for Q3 2012, som viser Kinas prosentdel av verdensomspennende cyber utnytter dobling fra forrige kvartal.
Tilbakestilling av føre-var passord, som i tilfellet med Evernote, er mindre aggravations. Men større fare for passord usikkerhet og økt cyber-ondskap er den raske domino effekten som kan lede til identitetstyveri av Mat Henan variasjon. Absolutt personlig cyber-sikkerhet er trolig en luftspeiling. Men det er ikke nok offentlig utdanning fra bransjen som kan redusere millioner av enkle mål.
Det er vanskelig å peke ut omfanget av identitetstyveri. En nylig utgitt roundup fra FTC Consumer Sentinel divisjon siterer 369,000 rapporterte tilfeller i 2012 (PDF). Mer dramatisk, diagrammer spyd Strategy & Research 12.6 millioner tilfeller i 2012, som representerer nesten $21 milliarder i erstatning.
Ønsker ingen for det "Identitetstyveri" er et skummelt uttrykk. Men på samme tid gjelder ikke mange mennesker i de generelle Internett citizenry mye innsats for selv-beskyttelse. En interessant online PSA hevder at 18-24 demografiske er spesielt selvtilfreds og lax. Videoens anbefalinger er viktig, hvis gamle-skolen: Sjekk kontoutdrag og makulere dokumenter. En annen grim PSA fra det amerikanske finansdepartementet råder forsiktig når du avsløre ditt personnummer. Hvorfor ja.
En slående utvikling innen cyber-tyveri universet er den dramatiske økningen av skatt ID-bedrageri, som av FTC tidsregning, stod for 43 prosent av identitetstyveri i 2012. En foretaksom hacker PII (personlig identifiserende informasjon) kan høste nok identifiserende koordinater til fil en tidlig selvangivelse i navnet til et offer, og dra tilbakebetalingen. Kostnaden for feil betalt refusjoner går til milliarder av dollar--ca $6.5 milliarder i 2011, selv om en Treasury inspektør innrømmet til Kongressen at Skattemyndighetene ikke har trygg svindel data.
Forbrukerne har ofte en skjev ideen om ansvar og institusjonelle effekt. I en undersøkelse hevdet mer enn halvparten av respondentene at Skattemyndighetene var utelukkende ansvarlig for å sikre at falske avkastning ikke kan være arkivert. Feilplassert tillit kan være en konsekvens av finansielle tjenester bransjen, som håndterer kredittkort hacking briskly og med liten lomme kostnadene til forbrukeren. I disse tilfellene er en sentralisert, kraftig interessenter (kredittkortselskapet) motivert til å få kompromittert kontoen av gaten hurtig, og re-empower av kontoinnehaveren å komme tilbake på gata og shopping igjen.
En liten, men opprivende delsett av PII innbrudd involverer tyveri. Mens som representerer bare én prosent av FTC 2012 undersøkelse, personlige koste er mangesidig, og som noen sykdommer, kan gjenværende effekten av en uredelig invasjon vare i mange år. Ofrene rapporterer mottar forsikring og leverandør regninger for helsetjenester som de aldri mottok. Perniciously, er utsatt medisinske poster endret, innføre risikoen for at en pasient kan motta skadelige medisiner, nektes forsikring eller feilaktig mislykkes en ansatt helse test og mister en jobb.
World personvern Forum kaller tyveri "minst studerte og mest dårlig dokumentert av klyngen av identitetstyveri forbrytelser. Det er også den vanskeligste å fastsette etter faktum.» Korrigere dette bestemt svindel ligger på den motsatte enden av spekteret effekt fra kredittkort tyveri. Uten et koordinerende organ løse problemet for et ubegrenset antall leverandører (som kredittkort selskaper gjøre med berørte kjøpmenn), står medisinske ofre fast med overbevisende hver lege, klinikk, sykehus og forsikring leverandør som en fremmed er i rommet.
Tilbake til Evernote og andre alarmer for tilbakestilling av passord. Disse stadig mer hyppige øvelsene er som svak Vekking som presser gjennom tåken av sove i en stor befolkning som registrerer seg for stasjonære og mobile apps. Godkjenning management er en problemfri, med kompleksiteten som ikke umiddelbart kommer til forethought når noen registrerer seg for Evernote, tar Outlook e-post for en spinn eller impulsivt registrerer seg med ÅpneTabell å reservere middag. Min passordliste har mer 150 logikk, og at tallet er for liten til å skryte om. Ingen går rundt med 150 nøkler på beltet, men det er rutine å bære som mange online. Bruker Facebook og Twitter-godkjenning når det er mulig effektiviserer registreringen, mens økende svart-markedet verdien av disse skjelett nøklene.

hass and associates cyber warning only

Flere artikler her:

1 comment:

  1. Navngi noen som aldri ble påvirket av Internett-teknologi noen gang i sitt liv, eller ikke har brukt datamaskinen. Selv om de sier at den har flere ulemper enn fordelene, tror jeg det er opp til brukeren. Internett er en stor hjelp for alle.

    ReplyDelete