Monday, October 20, 2014

Debra Hass & Associates Certified Court and Deposition Reporters

 Debra Hass & Associates er en full-service domstol rapportering fast ansette state-of-the-art teknologi for dagens kresne søksmål profesjonell. Hver av våre journalister er sertifisert av staten av Illinois Department av Professional forskrift og har minst ti års erfaring i flere områder av søksmål fra bygging, ansvar, medisinsk malpractice, workman's kompensasjon og voldgiftssaker. Hver profesjonell må opprettholde sin lisens gjennom strenge etterutdanning, sikre de holde tritt med økende teknologier i søksmål støtte.

Debra er en erfaren og høyt respektert veteran Court rapportering gir sanntid oversettelsestjenester til kresne advokater og jurister i Chicago metropolitan og Sørøst Wisconsin.

Med over 25 års erfaring i flere områder av søksmål (inkludert medisinsk malpractice, forbrukerinformasjon, antitrust, konstruksjon og personskade), Debra og hennes stab av velprøvde og profesjonelle journalister velkommen mulighet til å møte kravene til dagens datakyndige jurister. I tillegg gir og bevare ordrett posten, er videotaping og videokonferanser også tilgjengelig.

Vi stolte på vår evne til å dekke behovene til søksmål-støtte på en betimelig og profesjonell måte.

No comments:

Post a Comment